COMUNICAT referitor la modul de gestionare a bordurilor si pavelelor rezultate din decopertarea străzilor

COMUNICAT

Având in vedere numeroasele discuţii (acuze), pe tot felul de reţele de socializare si nu numai, referitor la modul de gestionare a bordurilor si pavelelor rezultate din decopertarea străzilor ce se reabilitează prin programul PNDL 2, va facem cunoscut faptul ca acestea sunt depozitate si monitorizate in incinta COMCEREAL SA si Kartodrom zona ANL. Acestea vor fi folosite pentru pavarea celorlalte străzi, alei de bloc, alei parcuri, parcari. Pavelele si bordurile rezultate din decopertarea străzilor Alexandru Lapusneanu si I.H. Radulescu au fost folosite pentru pavajul străzilor TRAIAN, MIHAI BRAVU, DECEBAL, ELENA DOAMNA, DESPINA DOAMNA , MARASESTI, ALEI CIMITIR VECHI, ALEI BLOC 7, 8, 16, 17, 21, ANL, precum si mai multe parcari. Si despre aceste pavele, au fost discuţii acum patru ani prin campanii electorale ca erau vândute către nu ştiu ce tari străine.

TOATE, absolut TOATE pavelele, sunt monitorizate video si nu exista nicio activitate de „EXPORT”, asa cum unii „BINEVOITORI” lanseaza continuu ştiri false in goana lor pentru voturi la viitoarele alegeri.

Impotriva celor care folosesc astfel de acuzaţii fara documente justificative ,vom sesiza organele competente si vom intenta procese in instanţa pentru defăimarea instituţiei Primăriei.

VICEPRIMAR,
Văcaru Gheorghe